fbpx

INedu Consultancy - Your Educational Advisor

Konsulencë FALAS për nxënësit Shqiptarë që dëshirojnë të studiojnë jashtë vendit!

Kush Jemi Ne

INedu Consultancy i ofron nxënësve Shqiptarë, informacion, këshillim dhe asistencë në procesin e pranimit në Institucione Arsimore elitare për shkolla të mesme, kampe verore dhe Universitete në Europë, Azi, SHBA dhe Kanada.

INedu Consultancy bazohet në një përvojë disa vjecare në fushën e arsimit jashtë vendit, si dhe në bashkëpunimin me shkolla dhe Universitete në të gjithë botën.

Konsulentët tanë ju ndihmojnë me:

Informacion

Rreth programeve studimore që ofrojnë Institucione Arsimore jashtë vendit.

Këshillim

Në përzgjedhjen e programeve më të përshtatshme për ju në të cilat mund të aplikoni.

Asistencë

Në përgatitjen e dokumentave të nevojshme për aplikim (CV, letra rekomandimi, ese).

Financim & Bursa

Informacion mbi mundësitë e bursave për studentët ndërkombëtarë.

Përse të aplikoni me INedu Consultancy

Konsulencë e Personalizuar

Se bashku me konsulentet e INedu Consultancy, ju do te keni mundesi te gjeni programin akademik dhe institucionin arsimor qe i pershtatet me mire qellimeve tuaja profesionale. Konsulentet tane me nje eksperience disa vjecare ne fushen e arsimimit jashte vendin do tju ndihmojne te beni zgjedhjen e duhur dhe do ti japin pergjigje cdo pyetje qe mund te keni.

Dosja e Kompletuar e Dokumentave të Aplikimit

Konsulentet e INedu Consultancy do tju ndihmojne te pergatisni nje dosje te kompletuar per aplikimet tuaja, duke u siguruar keshtu qe ju I permbushni kriteret per tu pranuar ne institucionin arsimor qe keni perzgjedhur. Gjithashtu, ata do te sigurohen qe aplikimet te dorezohen ne kohe brenda afateve te percaktuara.

Aplikim për
Vizë

Konsulentet e INedu Consultancy do t'ju informojne rreth dokumentave qe nevojten per aplikimin e vizes, do t’ju suportojne ne aplikimin tuaj prane ambasades perkatese si dhe ne caktimin e dates se intervistes ne rastet kur ajo aplikohet.

Bëhu pjesë e Komunitetit të Studentëve Tanë

Ju do te keni mundesi ti bashkoheni komunitetit te studenteve tane qe tashme studiojne jashte vendit, do te mund te gjeni informacione te detajuara lidhur me eksperiencen e tyre akademike dhe mbi te gjitha ju do te keni mundesi te beni miq te rinj.

Njoftimet e Fundit nga INedu

University of Northampton-Open Day

University of Northampton – Open DayNa vizitoni pranë zyrës tonë në datën 17 Maj, ora 14:00 – 18:00 dhe konsultohuni rreth studimeve në University of Northampton.  1  3Dite :   2  0Ore :   3  2Min :   2  5SekYou

Lexo të Plotë
INedu Consultancy - Fair 2023

INedu Fair 2023

Panairi Ndërkombëtar i Studimeve Jashtë Vendit vjen në edicionin e tij të dytë në datën 6 Tetor, ora 11:00 – 18:00 në ambjentet e MAK Albania

Lexo të Plotë

Kontaktoni tani me Konsulentët e INedu

Për më shumë informacion mbi mundësitë e studimit jashtë vendit, ju lutemi kontaktoni zyrën e INedu Consultancy dhe stafi ynë do i përgjigjet kërkesës tuaj jo më vonë se dy ditë pune. Rezervoni takimin tuaj duke plotësuar formën e kontaktit ose duke telefonuar në numrin: +355 456 29 073.