Telefono INedu

Ju mund të telefononi në numrin +355 456 29 073 dhe kontaktoni me një nga konsulentët e INedu Consultancy!

Dërgo një Email

Na shkruani në çdo moment në adresën tonë elektronike: info@inedu.al dhe do ju kontaktojmë sapo të jetë e mundur

Adresa jonë

Ne ndodhemi në Rrugën Abdyl Frasheri, Pallati numër 6, Kati 2, 1019. Ju mirëpresim të na vizitoni në zyrat tona!

Vendndodhja në Hartë

Mund të na kontaktoni duke plotësuar edhe formën e mëposhtëme!