INedu Consultancy - Studio Jashtë Vendit

Ne të ndihmojmë të realizosh ëndrrën tënde!

Na kontaktoni për të zbuluar më tepër rreth mundësive për studime jashtë vendit.

Arsimim Cilësor

Sistemet arsimore ne bote I kushtojne nje vemendje te vecante shkalles se punesimit te te diplomuareve te tyre. Rezultatet dhe performanca e larte e studenteve jane treguesit kryesor persa I perket cilesise se sistemeve arsimore. Prandaj institucionet arsimore ne bote jane te pajisura me nje teknologji me te perparuar dhe mesimdhenia bazohet kryesisht ne zbatimin e njohurive.

Investim Fitimprurës

Duke studiuar jashte vendit ne nje institucion arsimor me fame boterore dhe qe ofron programe akademike te bazuar kryesisht ne praktike, ju do te pergatiteni me mire per tu bere nje profesionist I suksesshem duke e kthyer keshtu investimin arsimor nje nje investim fitimprures per te ardhmen tuaj.

Zhvillim Ndërpersonal

Procesi i pranimit, pervoja akademike, komunikimi ne gjuhe te huaj me njerez nga e gjithe bota dhe pavaresia qe ju ofron jetesa ne nje vend te huaj, do t'ju ndihmojne te beheni nje person i afte dhe i pergjegjshem.

Eksperiencë Unike

Si nje student nderkombetare do te keni mundesi te perjetoni pervoja unike dhe te paharrueshme duke qendruar dhe jetuar ne kampusin e shkolles/universitetit. Do te keni mundesi te njiheni me student nga e gjithe bota, do te bashkeveproni dhe ndani eksperienca si dhe do te njiheni me kultura te ndryshme. Do te zbuloni mundesi te reja persa i perket anes akademike por edhe karrieres dhe ne te njejten kohe do te mund te argetoheni.

Si mund t'ju ndihmojë INedu për të studiuar jashtë vendit?

Informacion i duhur

Konsulentet e INedu Consultancy do t'ju ndihmojne te kuptoni sistemet e ndryshme arsimore, kerkesat e pranimit, kualifikimet, rankimet si dhe programet e ofruar nga cdo institucion arsimor jashte vendit ne menyre qe te zgjidhni ate program qe ju pershtatet me teper. Konsulentet tane do ju pajisine ne kohe me informacionin e duhur si dhe jane te gatshem ti pergjigjen te gjitha pyetjeve tuaja.

Konsulencë mbi Procesin e Aplikimit

INedu Consultancy ka qasje individuale ndaj cdo aplikanti dhe konsulentet tane do te ofrojne keshillim te personalizuar gjate gjithe procesit te aplikimit duke filluar nga zgjedhja e programit, kontrolli I dokumentave te aplikimit deri tek ekzekutimi I aplikimeve ne disa universitete ose shkolla te mesme nepermjete platformave te ndryshme.

Mundësi për Bursa

Konsulentet e INedu Consultancy do t'ju informojne ne kohe ne lidhje me mundesite qe keni per financimin e tarifes se shkollimit si dhe per afatet dhe menyren e aplikimit per bursa. Partneret tane nderkomberare ofrojne bursa per studentet ne baze te merites si dhe ndihme financiare.

Kontaktoni tani me Konsulentët e INedu

Për më shumë informacion mbi mundësitë e studimit jashtë vendit, ju lutemi kontaktoni zyrën e INedu Consultancy dhe stafi ynë do i përgjigjet kërkesës tuaj jo më vonë se dy ditë pune. Rezervoni takimin tuaj duke plotësuar formën e kontaktit ose duke telefonuar në numrin: +355 456 29 073.