fbpx

University of Westminster Open Day

Studioni në zemër të Londrës. Jeni ende në kohë për të aplikuar!

Na vizitoni pranë zyrës tonë në datën 7 Prill, ora 14:00 - 18:00 dhe konsultohuni nga afër me përfaqësuesin e University of Westminster, Z. Richard Bolsher.

  1  2
Dite
:
 
  2  0
Ore
:
 
  3  6
Min
:
 
  0  2
Sek

You missed out!

Rreth Universitetit:

Universiteti i Westminster është një nga universitet publike britanike, i fokusuar në kërkimet shkecore, me kampuse në Londër. I themeluar në 1838 si Institucioni Politeknik Mbretëror, universiteti është një nga institucionet më të vjetra të arsimit të lartë, si edhe instiucioni i parë politeknik në Mbretërinë e Bashkuar. Universiteti i Westminster ka katër kampuse: tre në qendër te Londrës dhe një në zonën veriperëndimore të Londrës. Aktualisht në të studiojnë më shumë se 19,000 studentë nga 169 kombësi të ndryshme në programet universitare, pasuniversitare dhe profesionale. Me një traditë 180-vjeçare, universiteti është lider në fushën e kërkimeve shkencore, veçanërisht në politikë, media, art dhe design, arkitekturë dhe shkenca mjekësore. Sidoqoftë, Universiteti nuk është i famshëm vetëm për programet e tij që mbulojnë një gamë të gjerë temash dhe standarde të larta akademike. Një tipar dallues është Shkolla e Arkitekturës, një nga më të mirat në Mbretërinë e Bashkuar, me akreditime të shumta.

Akomodimi: Universiteti ofron akomodim në kampus për studentët e vetë.

Bursa: Universiteti ofron shumëllojshmëri bursash që përfshijnë tarifën e plotë ose të pjesshme të studimeve. Bursat fillojnë nga £3000 dhe janë të vleshme për të gjithë studentët te cilët pranohen në universitet. Të gjitha bursat jepen në bazë të meritës dhe nevojave finaciare.

Programe Bachelor:

 • Accounting, Finance and Economics
 • Architecture and Interiors
 • Art and Design
 • Biomedical Sciences
 • Biosciences
 • Business and Management
 • Business Information Systems
 • Computer and Network Engineering
 • Criminology
 • Electronic Engineering
 • Human Resource Management
 • Journalism and Mass Communication
 • Languages
 • Law
 • Linguistics
 • Marketing
 • Multimedia and Games Computing
 • Music
 • Nutrition
 • Photography
 • Planning, Housing and Urban Design
 • Politics and International Relations
 • Property and Construction
 • Psychology
 • Sociology
 • Television, Film and Moving Image
 • Tourism and Events

 


Programe Master:

 • Accounting, Finance and Economics
 • Architecture and Interiors
 • Art and Design
 • Biomedical Sciences
 • Biosciences
 • Business and Management
 • Business Information Systems
 • Computer and Network Engineering
 • Criminology
 • Electronic Engineering
 • Human Resource Management
 • Journalism and Mass Communication
 • Languages
 • Law
 • Linguistics
 • Marketing
 • Multimedia and Games Computing
 • Music
 • Nutrition
 • Photography
 • Planning, Housing and Urban Design
 • Politics and International Relations
 • Property and Construction
 • Psychology
 • Sociology
 • Television, Film and Moving Image
 • Tourism and Events

Na vizitoni pranë zyrës tonë në datën 7 Prill, ora 14:00 - 18:00 dhe konsultohuni nga afër me përfaqësuesin e University of Westminster, Z. Richard Bolsher.

Për më tepër informacion kontaktoni ne:

Email: ortensa.lame@inedu.al / alba.cobani@inedu.al

Tel: +355 69 70 70 318 / +355 69 70 70 289

Na kontaktoni për të zbuluar më tepër rreth mundësive për studime jashtë vendit.