fbpx

Online Webinar Radboud University

Online Webinar - Radboud University

Dëshironi të studioni në Hollandë? Jeni ende në kohë për të aplikuar!

Merrni pjesë në Prezantimin Online në datën 24 Shkurt në orën 15:00 dhe konsultohuni me përfaqesuesen e Radboud University, Znj. Loes Spiertz.

  1  5
Dite
:
 
  0  4
Ore
:
 
  1  8
Min
:
 
  5  7
Sek

You missed out!

Radboud University eshte nje universitet kerkimor publik i vendosur ne Nijmegen, Hollande. Themeluar qe prej vitit 1923, ai ofron per studentet e vet nje sistem arsimor cilesor duke nderthurur studimet akademike me ato kerkimore. Universiteti perbehet ka nje rrjet I gjere kombetar dhe ndekombetar, ku studenteve u jepet mundesia per internship, punesim si edhe shkembime studentore ne vende te ndryshme te botes.

Radboud University eshte je nga dy universitetet e vetme ne Hollande qe ka nje kampus universitar. Aktualisht ne te studiojne mbi 24000 studente. Universiteiti ofron mbi 40 programe bachelor dhe master ne gjuhen angleze ne disiplinat si Art, Culture and History, Behavioral and Social Sciences, Business and Economics, Language and Communication, Philosophy, Science.

Sipas udhezuesit hollandez Keuzegids Universiteiten 2020, Radboud University eshte vleresuar si universiteti tradicional me I mire ne Hollande. Prej vitit 2019 universiteti eshte bere pjese e THE Europe Teaching Ranking, I cili vlereson universitetet ne baze te performances se tyre ne fushen e edukimit. Ne vitin 2021 Radbound renditet ne top 150 univeristet me te mira (THE ranking 2021).

Akomodimi : Universiteti ka partneritet me rezidenca studentore. Stafi universitar ndihmon dhe mbështet nxënësit për të gjetur akomodim ne varesi te preferencave te tyre.

Bursa: Universiteti ofron burse te pjesshme per student ne programet master. Studentët me rezultate shumë të mira akademike mund të përfitojne burse deri në 5000 EUR të tarifës së shkollimit.

Programet Bachelor:

 • American Studies
 • Artificial intelligence
 • Biology
 • Business administration
 • Chemistry
 • Comparative European History
 • Arts & Culture Studies
 • Computing Science
 • Economics and Business Economics
 • English Language and Culture
 • Molecular Life Sciences
 • Philosophy, Politics and Society
 • International Business Communication
 • Psychology

Më shumë se 35 Programe Master në Anglisht në këto disiplina: 

 • Behavioral and Social Sciences
 • Business and Economics
 • Geography, Planning and Environment
 • Humanities
 • ICT
 • Language and Communication
  • Law
  • Medical Sciences
  • Political Science
  • Philosophy, Theology and Religion
  • Science

  Merrni pjesë në Prezantimin Online në datën 24 Shkurt në orën 15:00 dhe konsultohuni me përfaqesuesen e Radboud University, Znj. Loes Spiertz.

  Për më tepër informacion kontaktoni ne:

  Email: ortensa.lame@inedu.al / alba.cobani@inedu.al

  Tel: +355 69 70 70 318 / +355 69 70 70 289

  Na kontaktoni për të zbuluar më tepër rreth mundësive për studime jashtë vendit.