fbpx

London South Bank University Open Day

Dëshironi të studioni në Angli? Jeni ende në kohë për të aplikuar!

Na vizitoni pranë zyrës tonë në datën 17 Mars, ora 15:00 - 18:00 dhe konsultohuni nga afër me përfaqësuesen e London South Bank University, Znj. Elizabeth Nolan.

  0  8
Dite
:
 
  2  3
Ore
:
 
  4  2
Min
:
 
  2  3
Sek

You missed out!

London South Bank University (LSBU) është një nga universitetet më të vjetra dhe më të mëdha në Londër. Ne te studiojne rreth 18,000 studentë nga më shumë se 130 vende të ndryshme te botes.

Pjesa me e madhe e programeve qe universiteti ofron jane te akredituara nga organizata profesionale dhe autoritete te specializuara ne fusha te ndryshme. The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute of Marketing (CIM) dhe Royal Institute of British Architects (RIBA) jane disa nga autoritetet profesionale nderkombetare te cilat akreditojne programet e LSBU. Kjo u jep mundesin studentetve te punesohen pas diplomimit te trye.  Per dy vite rresht qe prej 2018, LSBU eshte vleresuar nga The Times and The Sunday Times Good University Guide 2018, 2019 si Universiteti I Vitit per punesimin e studenteve te diplomuar. Nje nga pikat e forta te universitetit eshte fokusi ne qasjen praktike dhe sigurimin e ekperiences per studentet e vete , nepermejt mudesive te punesimit gjate studimit ne disa prej progameve qe LSBU ofron. Shume prej te diplomuarve sigurojne internship dhe vende pune ne disa prej kompanive lider  si Goldman Sachs, KPMG dhe Ogilvy.

Akomodimi: Universiteit ofron akomodimin e vet per studentet. Per studentet e vitit te pare akomodimi eshte i garantuar ne kampus nese aplikojne para aftati te 1 Gusht.

Bursa: LSBU ofron bursa ne baze merite per studentet e vete deri ne 4000 GBP. Brusat perfitohent ne baze te mesatares dhe nivelit te anglishtes.

Programe Bachelor:

 • Accounting and Finance
 • Architecture
 • Baking Science and Technology
 • Business Management
 • Computer Engineering
 • Computing
 • Criminology
 • Digital Design
 • Drama and Performance
 • Electrical and Electronic Engineering
 • Engineering Product Design
 • English with Creative Writing
 • Film Studies

 • Forensic Science
 • Game Design and Development
 • Information Technology
 • Law
 • Marketing
 • Petroleum Engineering
 • Politics
 • Engineering Product Design
 • Psychology
 • Sport and Exercise Science
 • Tourism and Hospitality Management
 • Web Development (IT)

 


Programe Master:

 • Architecture
 • Arts and Creative Industries
 • Building Services Engineering
 • Business Administration
 • Construction & Infrastructure Management
 • Construction Project Management
 • Digital Architecture & Robotic Construction
 • Int Tourism and Hospitality Management
 • Int. Business Management

 • Int. Commercial Law
 • Int. Criminal Law and Procedures
 • Int. Finance
 • International Marketing
 • Journalism with Development Studies
 • Mechanical Engineering
 • Petroleum Engineering
 • Real Estate

Na vizitoni pranë zyrës tonë në datën 17 Mars, ora 15:00 - 18:00 dhe konsultohuni nga afër me përfaqësuesen e London South Bank University, Znj. Elizabeth Nolan.

Për më tepër informacion kontaktoni ne:

Email: ortensa.lame@inedu.al / alba.cobani@inedu.al

Tel: +355 69 70 70 318 / +355 69 70 70 289

Na kontaktoni për të zbuluar më tepër rreth mundësive për studime jashtë vendit.