fbpx

EU Business School Online Webinar

EU Business School Online Webinar

Dëshironi të studioni Biznes në një nga destinacionet tuaja të preferuara si Barcelona, Munich, Geneva, Montreux? EU Business School është zgjedhja ideale!

Merrni pjesë në Prezantimin Online në datën 12 Mars në orën 15:00 dhe konsultohuni me përfaqësuesen e EU Business School, Znj. Katja Misimovic.


EU Business School:

Themeluar më 1973, EU Busines School është një shkollë ndërkombëtare biznesi, trefish e akredituar me kampuse në Gjenevë dhe në Montreux në Zvicër; Barcelonë në Spanjë; dhe Munich në Gjermani. Ajo ofron programe përgatitore, Bachelor, Master dhe MBA në gjuhën angleze të fokusuar në sipërmarrje, inovacion dhe lidership, si elementet thelbësore në fushën e biznesit. EU ka një komunitet studentor multikulturor prej më shumë se 100 nacionalitete dhe një rrjet të gjerë të diplomuarve prej 27,000 studentësh. Në EU Business School, studentët kanë mundësi të jenë pjesë e botës reale të biznesit, nëpërmjet seminareve dhe konferencave që universiteti zhvillon me lider të njohur të biznesit, si edhe vizitave të tyre kompani të mirënjohura si BMË, The United Nations Agencies, Siemens and UEFA. Universiteti ofron diploma të dyfishta, diplomën e vetë dhe diploma të njohura shtetërore përmes partnerëve akademik të akredituar, si University of Derby dhe University of Roehampton në UK dhe Universiteti Católica de Murcia (UCAM) në Spanjë.

Vendodhja: Barcelonë, Munich, Geneva, Montreux
Akomodimi: Ofron akomodime për studentët e vetë, në partneritet me rezidenca private.
Bursa: Universiteti ofron 3 bursa deri në 30% të tarifës së shkollimit për studimet Bachelor dhe Master. Aplikoni sa më shpejt për të përfituar bursat e ofruar, mos humbisni kohë.

Programet kryesore:

Bachelor:

 • BBA – Bachelor of Business Administration
 • BA – Bachelor of Arts in Communication & Public Relations
 • BA – Bachelor of Arts in International Relations
 • BA – Bachelor of Arts in Leisure & Tourism Management
 • BA – Bachelor of Arts in Sports Management
 • BS – Bachelor of Science in Business Finance
 • BA (Hons) in Business Management
 • BSc (Hons) in International Business

Master:

 • Master in Management
 • Master in Marketing
 • Master in Finance
 • Master in Tourism & Hospitality Management
 • Master in Innovation & Entrepreneurship
 • Master in Digital Business
 • MSc in International Management

MBA:

 • MBA in International Business
 • MBA in Communication & Public Relations
 • MBA in International Marketing
 • MBA in Global Banking & Finance
 • MBA in Entrepreneurship
 • MBA in Digital Business

Merrni pjesë në Prezantimin Online me përfaqësuesen e EU Business School, në datën 12 Mars në Orën 15:00. Pjesëmarrja është FALAS!

Për më tepër informacion kontaktoni në:

Email: ortensa.lame@inedu.al

Tel: +355 69 70 70 318 / +355 69 70 70 289

Na kontaktoni për të zbuluar më tepër rreth mundësive për studime jashtë vendit.