fbpx

Online webinar University of East London

UEL Online Webinar Visual

Dëshironi të studioni në Angli? Jeni ende në kohë për të aplikuar!

Merrni pjesë në Prezantimin Online në datën 23 Prill në orën 16:00 dhe konsultohuni me përfaqesuesin e University of East London, Z. Mark Whitfield.

15 të regjistruar deri tani
Current Progress
Current Progress
7 të regjistruar deri tani

University of East London është ndër 4 universitetet më të mira moderne kërkimore në Mbretërinë e Bashkuar. Themeluar me 1892 si një institut teknik, UEL ka qënë ndër të vetmit që ka patur department më vete për femra, duke mbështetur kështu barazinë gjinore që prej asaj periudhe. Universiteti ndodhet në zonën lindore të Londrës, vetëm 30 minuta larg qëndrës me tren. Në të studiojnë mbi 19000 studentë nga vende të ndryshme të botës.

UEL përbehet nga tre kampuse, Docklands Campus, Stratford Campus dhe University Square Stratford. Ai ofron një gamë të gjerë programesh në të tre kampuset e veta dhe është mjaft i njohur për programet në fushën e arkitekturës, psikologji dhe shkenca komunikimi. UEL renditet i 3-ti në Londër për degën e Arkitekturës dhe Inxhineri Ndërtimi (Guardian, 2019). Gjithashtu departamenti i psikologjisë renditet në vendin e parë në Britaninë e Madhe për impaktin që ka në procesin kërkimor në këtë fushë. UEL është nga të vetmit universitete në Londër që ofron akomodimin e studentëve në kampus, duke investuar në mbi £170 million në krijimin e ambienteve të studimit, bibliotekave, laboratorëve, pajisjeve të studimit. E veçanta e këtij universiteti është se ai fokusohet në metodën e “mëso duke praktikuar, duke i ndihmuar studentët për zhvillimin e karrierës.

Akomodimi: UEL është një nga universitetet Angleze që ofron akomodim në kampus për studentët e vetë. Akomodimi ndryshon në varësi të kërkesave të studentëve. Ata mund të zgjedhin midis dhomave individuale, ose të përbashkëta të cilat mund ti ndajnë me studentet e tjerë.

Bursa: Universiteti ofron bursa merite. Studentët me rezultate shumë të mira akademike mund të përfitojnë burse deri në 3000 GBP të tarifës së shkollimit.

Programet Bachelor:

 • Accounting and Finance
 • Advertising
 • Architecture (ARB/RIBA Part 1)
 • Civil Engineering
 • Animation and Illustration
 • Business Management
 • Computer Game Development
 • Fashion Design
 • Fashion Marketing
 • Film
 • Graphic Design
 • Interior Design
 • International Development with NGO Management
 • International Relations
 • Law
 • Media and Communication
 • Pharmaceutical Science
 • Psychology
 • Product Design
 • Programet Master: 

 • Architecture
 • Business Psychology
 • Career Coaching
 • Civil Engineering
 • Computer Networks
 • Counselling and Psychotherapy
 • Data Science
 • Fashion
 • Filmmaking
 • Finance and Risk
 • Graphic Design
 • Human Resource Management
 • Information Security
 • International Business Law
 • International Fashion Management
 • International Law and International Relations
 • Landscape Architecture
 • MBA
 • Molecular Medical Microbiology
 • Merrni pjesë në Prezantimin Online me përfaqësuesin e University of East London, në datën 23 Prill në Orën 16:00. Pjesëmarrja është FALAS!

  Për më tepër informacion kontaktoni ne:

  Email: ortensa.lame@inedu.al

  Tel: +355 69 70 70 318 / +355 69 70 70 289

  Na kontaktoni për të zbuluar më tepër rreth mundësive për studime jashtë vendit.